O nama

Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrebiti da menjate svet, rekao je čuveni Nelson Mendela!   Svedoci smo svakodnevnih otkrića iz oblasti nauke i tehnologije, a tradicionalno obrazovanje se ne modernizuje dovoljno brzo. To za posledicu ima visoku nezaposlenost mladih. Nove generacije moraće da ulože dodatni trud da na pravi način odole izazovima današnjice. Zato svaki pojedinac mora da se aktivno uključi u obogaćivanje svog znanja, ukoliko planira da (p)ostane konkurentan na tržištu rada.

Jedan od najdostupnijih i najjednostavnijih alata za dodatno učenje jeste internet. Sve što Vam je potrebno da biste pronašli željenu informaciju su vreme, volja i strpljenje. Upravo to su vrednosti koje i mi najviše cenimo, čuvamo Vaše vreme, pozdravljamo Vašu volju da stičete nova znanja i poštujemo Vaše strpljenje. U Srbiji nije postojalo adekvatno rešenje za brzu i efikasnu razmenu znanja, što nas je motivisalo da formiramo ovu platformu, gde možete steći neophodna znanja i veštine, uz neograničene mogućnosti istraživanja i učenja uz profesionalnog i posvećenog predavača, po pristupačnoj ceni.

Ovde smo svi jednaki, nema predrasuda bilo koje vrste, jer znanje ne poznaje granice.

Svakom učeniku su na raspolaganju predavači koje može izabrati, iz cele Srbije. Korisnici imaju na raspolaganju dnevnik predavača, celokupnu statistiku ostvarenog napretka i evidenciju plaćanja.

Časovi se realizuju online. Sami izaberite kada Vam je najbolja koncentracija, kada ste raspoloženi za čas, zakažite svoj termin i učite u virtuelnoj učionici uz odabranog predavača, u kompletno interaktivnom okruženju. Takođe možete birati da li želite da časovi budu realizovani grupno ili da ipak sva pažnja predavača bude usmerena samo na Vas.
Časovi i trošak od 100 dinara za korišćenje virtuelne učionice (platforme) se naplaćuju tek nakon uspešne realizacije. Učenik i predavač mogu se dogovoriti ko će snositi trošak od 100 dinara, a moguće je i da plate po pola.

Budući učenici, Vaše mišljenje nam je važno! Nakon časa imate mogućnost da ocenite predavača, jer želimo da obezbedimo najbolji kvalitet časova, zadržimo Vaše poverenje i zaštitimo korisnička prava učenika. Na taj način će i predavači svoj posao shvatiti ozbiljnije, jer će od njihove ocene zavisiti obim posla koji će imati.

Mislili smo i na Vas, predavači, pripremili smo potpune formulare za plaćanje poreza, a na taj način će značajno biti olakšana isplata Vaše ostvarene novčane naknade. Detalji o isplati naknade za online časove i plaćanju poreza, kao i samog formulara, biće Vam predstavljeni nakon registracije na sajtu ecasovi.rs

Mnogi mladi ljudi se, u cilju pronalaženja boljeg kvaliteta obrazovanja, opredeljuju za školovanje u inostranstvu, ili migriraju iz manjih sredina u veće gradove. Primera radi, u periodu od 2002-2018. godine, broj stanovnika Republike Srbije kontinuirano opada, na regionalnom nivou jedino Beogradski region beleži rast broja stanovnika (izvor: Procene stanovništva 2018, Republički zavod za statistiku).
16,5% mladih starosti 15 do 24 godina niti radi niti se školuje ili obučava, dok je 32% mladih istog uzrasta nezaposleno (izvor: LINK).


Nemoj biti jedan od njih. Stvaraj svoju budućnost već danas! Zahvaljujući dostupnosti platforme ecasovi.rs, tvoje željeno znanje dolazi do tebe!